Ensimmäinen pentue on syntynyt 26.2.2011.

Pentuja tuli yhteensä 7, 3 urosta ja 4 narttua. Pennut painoivat tasaisesti 450g - 510 g syntyessään, lukuunottamatta yhtä pientä harmaata narttua, joka painoi vain 290 g. Tämä pienokainen ei myöskään osanut imeä tai nisällä pysyä ja menehtyikin kahden päivän elon jälkeen.

Väreinä tulikin sitten mielenkiintoisesti kaikkea muuta paitsi blondia, 2 merkkiväristä, 2 mustaa ja jopa 3 harmaata. Harmaat ovat värivirheellisiä, joiden kanssa ei näyttelyyn pääse, eikä niillä ole jalostuksellista arvoa, mutta kotikoiraksi tai muuhun harrastustoimintaan aivan toimivia.

Kyselyjä tuli paljon ja jokaiselle pennulle löytyi sopiva koti. Pentueen isänähän on Hofmarien Fooling Around ja emänä Kuonomäen Unna alias Unski. 

Tässä pennut koiranetissä. Kiitos Maijalle perheineen nartun lainasta sekä tästä yhteisestä projektistamme!!

Unski on koko musta touhukas narttu, joka on luonnetestattu saaden pisteitä yhteensä 175 (osa-alueet:1,3,3,2,1,2,3,3).

Unskilla on terveeksi todetut silmät, A/A lonkat, 0/0 kyynärät. Isänä toimi siis oma koirani merkkivärinen Hofmarien Fooling Around alias Hiski. Joka on myös luonnetestattu yhteispisteiden ollessa 222 (osa-alueet:2,1,3,2,2,3,1,3). Hiskillä siis hermorakenne Hovawarteille verrattain harvinainen +2.

Hiskillä niinikään on terveeksi todetut silmät, A/A lonkat, 0/0 kyynärät. Hiskihän kilpailee agilityssä Maxi 3 luokassa, TOKOssa on AVOsta ykköstulos ja rally-tokoakin Hiski on mennyt, mutta katsotaan mistä luokassa menee nyt kun se virallistuu. Hiskillä on 3 SERTiä Suomesta, Eestistä 2 sekä 2 CACIBia, Liettuasta 2 SERTiä ja 2 CACIBia ja Latviasta 2 sertiä ja 1 CACIB. Hiski on siis kansainvälinen näyttelyvalio C.I.E.

Koira on rauhallinen kotona, mutta aina valmis taisteluun damista tai muuhun toimintaan. Unna niinikään treenailee aktiivisesti niin agilityä, TOKOa, kuin PK-Jälkeäkin. Ja itse nähneenä Unnan toimissaan, sanon että se on vähintään hyvä niissä. Unnasta löytyy taistelutahtoa, viettiä ja kotioloissa rauhallisuutta.

Pentue on tullut hyvinkin paljon vanhempiinsa ja sieltä löytyy isän sekä emän röyhkeyttä ja viisautta. Kokonaisuuteena olen erittäin tyytyväinen pentueen rakenteeseen ja ennenkaikkea luonteeseen, joka on se tärkein asia aina.

Tuloksia
Nimi Lonkat Kyynär LT Näyttely Muu tulos Muuta
Anubis Erste B/B 0/0 223 eri, SA, VASERT   R.I.P
Alban Arthan Zweite A/A 0/0 172 eri, SA    
Arianrhod Dritte A/A 0/0 155 -

3 x Agi LUVA

maxi 1

1 x Agi LUVA maxi2

Värivirhe
Aengus Fünfte C/B 0/0 101

eri, SA, ROP,

2 X SERT

3 x Agi LUVA
maxi 1,

3 x Agi luva maxi2,


TOKO ALO1,

BH

 
Awen Sechste A/A 0/0 143 EH   1 pentue, R.I.P
Atum Siebte A/A 0/0 157 -   Värivirhe, R.I.P
             

 

©2022 Kennel Dagdahoff - Putteri (MMD Networks Oy)