Ei pentuja suunnitteilla toistaiseksi! Narttukoiraa kenneliin ja/tai mahdollista tuontia etsitään.

 

9.6.2014

B-Pennut ovat "lentäneet pesästä"

 

11.5.2014

Pentuset viettivät jo hetken kevään auringossa ruokailun merkeissä.
Ohiajavat autot, epätasainen maasto tms ei aiheuttanut mitään ongelmia, vaan asiat otettiin hienosti vastaan. Toivotaan lämpöisiä kelejä, jotta ulkoilua voidaan tehdä enemmänkin. Pentusten katsojia on käynyt esittäytymässä ja osalle on kutsumanimikin jo annettu. Luoksetuloa ja nimen käyttöä ollaan jo treenattu. Kynnet on leikattu kolmasti (ja taas kohta), sekä ensimmäinen loishäätökin jo viikko sitten.

 

B-pennut 27.4.2014.

Pennut kasvavat ja ruoka maittaa. 

 

B-pennut syntyivät 14.4.2014.

5 merkkiväristä urosta, 2 merkkiväristä, 2 blondi urosta, 1 blondi narttu, sekä 1 harmaa narttu. Pentuja kannattaa kysellä sivun laidassa olevista yhteystiedoista.

 

Aadalla oli ultra 7.3.2014.

Koira todettiin tiineeksi ja pentuja odotetaan syntyvän viikolla 16.

Mikäli olet kiinnostunut kyseisestä pentueesta, ota toki yhteyttä.

 

Pentuja 2014 keväälle:

B-pentue. Tänään 9.2 astutettiin sijoituksessa oleva narttuni Aada (Dagdahoff Awen Sechste).

 

Aadalla on A/A lonkat ja 0/0 kyynärät. Luonnetesissä 143 laukausvarma.

Uroksena toimii Suomen käyttövalio Nugadogin Gentleman.

 

Astutus tapahtui täysin luonnollisesti koirien hoitaessa itsenäisesti tehtävän. Suunnitelmista saa tietoa myös Facebookista.

Aada on normaali hoffi, vahtiviettiä löytyy omassa pihassa ja terävyyttäkin tarvittaessa. Vieraissa paikoissa ei vahdita, mutta puolustetaan kyllä. LT:n ja muutkinAadan tiedot saat koiranetistä. 

Nugadogin Gentleman alias Rocky on hakumetsässä viihtyvä Suomen käyttövalio. Lisäksi Rocky on luonteeltaan erittäin tasapainoinen, josta tarvittaessa löytyy potkuakin, mutta tyyneys ja viisaus loistaa tuossa koirassa.Rockyn tiedot koiranetissä. 

Suunnitellun pentueen sukusiitos jää kahdeksassakin polvessa katsottuna 2,53 prosenttiin, joka on vähintään riittävän hyvä. Oheisesta linkistä näkee suunnitellun pentueen sukuhaarat. Mikäli olet kiinnostunut mahdollisesti syntyvistä pennuista, ota toki yhteyttä minuun. Yhteystiedot löytyvät sivun vasemmasta reunasta.

©2023 Kennel Dagdahoff - Putteri (MMD Networks Oy)